Ontmoetingsplekken

De gemeente Apeldoorn verleent subsidie om in elk stadsdeel een of meerdere ontmoetingsplekken te openen. Ontmoetingsplek de Graanhof is een van die ontmoetingsplekken. Het team van de ontmoetingsplek, bestaande uit professionals vanuit verschillende organisaties en vrijwilligers, organiseert activiteiten voor buurtbewoners en voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.  U kunt terecht voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning. Als u behoefte heeft aan een praatje of een kopje koffie bijvoorbeeld. Of om samen met andere mensen uit uw buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn. Informatie over activiteiten kunt u vinden in het weekoverzicht op www. ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Kom gerust eens binnen!

De WERELDKEUKEN;

In ontmoetingsplek aan de Graanhof 2 in wijk de Heze hebben Radna Stins en Jeannet Kamphuis van Stimenz de Wereldkeuken opgericht. Om de verbinding tussen 'de nieuwe' bewoners van het COA aan de Christiaan Geurtsweg 10 en anderen te vergroten wordt er elke vrijdag door bewoners van het COA  een maaltijd bereid. Iedereen is welkom om van de gerechten uit het land van herkomst van 'de koks' te genieten. Vooraf dient er wel gereserveerd te worden!

Voor opgeven en meer informatie kunt u terecht bij Abdullah Yetisik tel.nr: 0657784670 of per mail; a.yetisik@stimenz.nl 

Het ontmoetingscentrum de Graanhof beschikt over een goed geoutilleerde keuken en een sfeervol ingerichte ruimte om van de bereidde gerechten te genieten.